Da li Tom Kruz uopšte stari?

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 06 Sep 2012

Iako je na pragu pedesete, Tom Kruz izgleda nikad mlađe.

Svako ko ga vidi bi mu dao minimum 10 godina manje nego što ima.

Glumac tvrdi da stari prirodnim putem, međutim, stručnjaci kažu nešto potpuno drugačije.

Pitate me šta se dogodilo Tomu Kruzu? Pronašao je odličnog plastičnog hirurga, eto šta -, rekao je za “Today.com” dr Entoni Jun, plastični hirurg iz Detroita.

Da biste izgledali ovako dobro, potrebno je mnogo više od samo jednog zahvata. Sigurno koristi botoks za manje bore između obrva i filere poput “Restylanea” za one dublje na licu, posebno one koje idu od nosa prema rubu usana. Da mu lice ne bi izgledalo upalo i mršavo, koristi i inekcije, tzv. plumpere, poput “Sculptre”. “Sculptra” se ubacuje svakih šest nedelja, potrebna su tri-četiri tretmana, a jedva je primetna. Otuda ta punoća i mekoća njegovog lica -, mišljenja je Jun.

Jun tvrdi da bi sa pedeset godina trebalo da ima barem malo naborane kože na vratu, što Tom nema. Veruje da ide na redovne tretmane koji uključuju radiofrekvenciju i infracrveno svetlo.

Naravno, svi ti tretmani koštaju desetine hiljada dolara, a efekat im prestaje ako se ne ponavljaju redovno.

Nekome sa prosečnim prihodima, to bi bilo nemoguće, ali Tomu to nije problem -, zaključuje Jun. Kruzu bih poručio da, dok god izgleda dobro kao 1992. dok je snimao film “A Few Good Men”, ne srlja ni u kakav novi zahvat, već samo da održava sadašnji izgled.

Neko vreme se šuškalo da krade skupe kreme svoje (odnedavno bivše) supruge Kejti Holms i da stavlja njenu maskaru na trepavice, zatim se pisalo da koristi botoks, a pre tri godine mediji su pisali i da se sastao sa svetski poznatim plastičnim hirurgom, dr Ivom Pitangijem.

Reklame

Ostavite komentar