Danijela Vranić na uslovnoj slobodi

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 11 Sep 2012

Pevačica je sa tužilaštvompostigla sporazum i priznala da je pijana napala policjaca, za šta je osuđena na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana.

Krivicu je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu priznala i njena sestra Jasmina K. (41), kojoj je izrečena ista uslovna kazna, piše “Blic”. Advokat dveju sestara, Borivoje Pajović, za isti list kaže da Danijela Vranić nije ranije osuđivana i da je počinila “situaciono krivično delo”, jer je naglo reagovala kada joj je prišlo više policajaca.

Danijela Vranić je priznala da je 18. septembra 2011. godine kod hotela “Balkan” pijana napala i vređala policajce koji su je zaustavili posle prave filmske potere po gradu zbog niza saobraćajnih prekršaja. Utvrđeno je da je u krvi imala 1,84 promila alkohola.

“Po zanimanju sam estradna umetnica i mesečno zarađujem 20.000 dinara. Niko me nije prinudio da potpišem sporazumno priznanje krivice, niti mi je van nagodbe nešto obećano. Svesna sam da bi umesto sporazuma teklo suđenje i da sam mogla da budem osuđena”, rekla je pevačica sudiji.

Ona je posle suđenja izjavila da je odahnula zbog postupka i da će se posvetiti sebi.

Reklame

Ostavite komentar