Dragana Mirković kao tinejdžerka

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 22 Sep 2012

Iako već godinama retko imamo priliku da je vidimo u javnosti, vreme za Draganu Mirković kao da je stalo, a to je folk zvezda i pokazala pre nekoliko dana, kada je za potrebe novog spota za pesmu “Mili, mili” zaigrala pred “Beogradskom arenom” kao nekada.

Iako ne želi da o svojoj novoj pesmi i čitavom albumu koji će uskoro predstaviti govori kao o povratničkom, jer to, kako kaže, zvuči kao nekakva pretnja, za “Alo!” je otkrila neke detalje.

“Ne bih da govorim od svom albumu kao o povratničkom jer zvuči kao da tim svojim povratkom nekome pretim. Ali, istina je da četiri godine nisam snimila album, ali ipak sam svojoj publici poklonila tri pesme i trudila se da je ne zapostavim”, započinje razgovor sa nama Dragana Mirković i otkriva detalje sa snimanja novog spota.

“Kada budete videli spot za pesmu „Mili, mili“, koju je napisao Marko Nikolić, biće vam jasno da je bilo potrebno mnogo priprema. Ponovo sam zaigrala i s obzirom na to da ne volim da statiram, bila sam rame uz rame sa plesnom školom „Star dens“. Interno smo spot nazvali „Amerika“, a u njemu ima mnogo densera, brejkera, pa i bajkera. Danas ćemo dosnimiti neke kadrove kod naše Televizije „DM sat“, u čijoj produkciji je i rađen spot”,  otkriva pevačica i priča o razlozima zbog kojih nije odabrala Beč za ekranizaciju pesme.

“Ja sam još uvek vezana za Beograd, više nego za bilo koji drugi grad, a i bilo nam je potrebno mnogoprostora jer je na snimanju bilo 45 igrača.”

Reklame

Ostavite komentar