Estradne zvezde vade silikone!

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 01 Sep 2012

Estetska hirurgija, a prvenstveno hirurške intervencije uvećanja grudi i usana doživele su procvat devedesetih godina prošlog veka u Srbiji. Veliki broj poznatih dama tada se obratio plastičnom hirurgu kako bi poboljšale svoj fizički izgled i kako bi ukonile nedostatke kojih su se stidele. Sada, skoro dve decenije nakon procvata ove grane hirurgije, poznate pevačice, voditeljke, manekenke ponovo odlaze plastičnom hirurgu, ali sa drugačijim zahtevom. Prirodni izgled je izgleda doživeo renesansu, pa su se mnoge poznate dame odlučile za vađenje svojih silikona.

Pevačica Ana Nikolić rešila se silikonskih implantata iz usana, i kako sada stvari stoje, nema nameru da ponovo popravlja volumen. Paraćinka je odlučila da izvadi silikone, što su njeni prijatelji s oduševljenjem pozdravili.

- I pre implantata imala je zavidan volumen usana, ali pošto voli da eksperimentiše, htela je da vidi kako će izgledati s malim uvećanjem. Svidelo joj se, zadržala ih je neko vreme, ali ih je nedavno izvadila – navodi Anin blizak prijatelj.

Emina Jahović je takođe uradila to, a manekenka Bojana Stojković je nedavno najavila da će i ona odstraniti silikone iz usana. Ženu golmana Vladimira Stojkovića mnogi estetičari su savetovali da pod hitno ode pod nož i vrati pređašnji izgled svojih usana.

Svetlana Ceca Ražnatović bila je prva javna ličnost u Srbiji koja je otkrila da je uradila estetsku korekciju grudi i da je ugradila silikone. Nakon nekoliko godina Ceca je ponovila operaciju i povećala broj svog dekoltea, što su u tom trenutku mnogi osudili. Iako su bile prevelike u odnosu njenu građu, pevačica je umela da nosi svoje atribute. Ipak, pre četiri meseca pevačica je odlučila da smanji grudi prvenstveno zbog zdravstvenih problema, što je i potvrdila u intervjuu za magazin Story.

Među prvima koje su u Srbiji u javnost izašle sa pričom o silikonima, bila je i pevačica Jelena Karleuša. Ona nikada nije najavila da će smanjiti grudi ili izvaditi silikone iz usana, a upravo njeni implatanti izazivaju najviše negativnih komentara o njoj na forumima i društvenim mrežama.

Starleta Soraja Vučelić nedavno je izvadila silikone iz usana i potvrdila to objavljivanjem fotografije na Fejsbuku uz komentar ” Konačno moje prirodne usne”. Soraja se odlučila za prirodniji izgled, i ali još uvek se nije odrekla bujnih grudi po kojima je poznata.

I pevačica Ivana Banfić odlučila je da izvadi silikone koje je ugradila davne 1995. godine. O skidanju silikona ona je razmišljala dugo pre nego što je na proleće i uradila, iako nikad nije imala ozbiljnih zdravstvenih problema zbog njih.

Voditeljka i bivša manekenka Olja Crnogorac je započela trend oslobađanja od silikona, tako što je izvadila implantante iz gornje usne i u javnosti zagovarala prirodan izgled devojaka. Uprkos tome što je u medijima izlazila sa pričom da su silikoni aut, Olja je paralelno izašla i sa novim silikonima u grudima.

Folk pevačica Stoja priznala je da je izvadila silikone iz zdravstvenih razloga. Pevačica se sa veštačke jake „petice“ vratila na prirodnu „četvorku“.

- Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila – ispričala je Stoja.

Čini se da na srpskoj estradi nastupio trend uklanjanja veštačkih grudi i potenciranja što prirodnijeg izgleda. Videćemo koliko će ovaj trend potrajati, možda isto dve decenije.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 02/09/2012 at 08:45

    Kad covek ovo cita…. shvati koja vrsta “vlada” nasom javnom scenom i ne moze, a da ne oseti “saosecanje” za njihovu dramu! Steta sto ne moze da se uveca volumen pameti!

Ostavite komentar