Ikodinović poručio Balaševiću: Pizdo jedna!

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Sep 2012

Đorđe Balašević je, najavljujući koncert u Podgorici 15. septembra, na konferenciji za novinare izjavio da nije srpski kantautor, kako je pročitao u novinama, već jugoslovenski! A da jeBora Đorđević srpski.

- U mnogim zemljama me poznaju i znaju šta radim, ali u Crnoj Gori me vole. Zato mi je žao što se nisam kandidovao na ovim predstojećim izborima, pa da ubijemo dve muve jednim udarcem. Ovo mi je prvi put da ovde dolazim kao strani muzičar – rekao je Balašević za crnogorske Vijesti.

Na ovo što je Đole izrekao u Crnoj Gori odmah je odreagovao bivši vaterpolista Danilo Ikodinović. Više nego sočno ramišljanje o liku i delu svog sugrađanina podelio je sa pratiocima na Tviteru. Ređao je tvit za tvitom:

- Ali licemer što je u Crnoj Gori Crnogorac, Sloveniji Slovenac, Hrvatskoj Hrvat… Pa, puši ga, druže… Lihvarčino… Džaba ti sve kad si pizda.

- I ja bih voleo da sam se rodio u Švajcarskoj i da sam Švajcarac… Ali sam Srbin i zaradio sam i nešto para od Srbije… Poštuj to, pizdo…

- Uzmeš silnu lovu u Srbiji na račun svog kvaliteta, OK, ali nemoj da pljuješ po svojoj zemlji gde god stigneš, govno jedno!

Kada se istresao, Dača je nastavio da tvituje o nekim sasvim drugim temama.

Reklame

Ostavite komentar