“Italijana” duplo gledanija od Karleušinog spota

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 16 Sep 2012

Iako su istog dana objavile spotove, Severina i Jelena Karleuša nemaju ni približno isti broj pregleda na Jutjubu. Naime, Vučkovićeva ima skoro duplo više pregleda od Karleuše, iako je samo nekoliko sati pre objavila spot za singl “Italijana”.

Spot za pesmu “So” sa novog albuma Jelene Karleuše ima 255.493 pregleda za dva dana, dok je Severinina “Italijana” imala 424.145 pregleda. Međutim, iako hrvatska pevačica ima dva puta više pregleda, srpska pop diva ubedljivo vodi po broju komentara, pa ih na svom videu ima čak tri puta više od Severine.

Jeleninu “So” prokomentarisalo je 2.873 osoba, dok je komentar za “Italijanu” imalo 918 ljudi.

Pošto je Karleuša u petak izjavila da je broj pregleda moguće kupiti za razliku od komentara, biće zanimljivo pratiti tokom narednih dana kako će se razvijati borba za gledanost na internetu i koja će skupiti više komentara, pošto su obe objavile nove video-klipove u razmaku od samo četiri sata.

- Nisam fan Jelene Karleuše, niti imalo volim njen imidž, ali sam objektivan. Ovo je barem tri puta bolji spot od Severininog, koji je ne znam koliko dugo snimala na nekih milion lokacija. Inače, mnogo više volim Severinu, ali spot je promašaj – glasi komentar na spotu JK , dok kod “Italijane” komentarišu:

- I posle toliko čekanja i prepucavanja, pokazalo se čiji je spot bolji i ima više pregleda! Karleuši ni onolika golotinja nije pomogla.

Reklame

Ostavite komentar