Ivan Ivanović se “odriče” Jelene Karleuše

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Sep 2012

Ivan je večeras u svoju emisiju ugostio vaterpolistu Vanju Udovičića, kao i četiri đaka drugog razreda jedne beogradske škole.

Proslavljeni vaterpolista je je najviše pričao osvojoj sportskoj karijeri, kao i utiscima sa Olimpijade.

- Postavili smo visoke standarde u našem sportu, pa tako svaki put kada osvojimo srebro, cela država priča kako nismo osvojili zlato. Inače, što se tiče bronze sa Olimpijade u Londonu, ona nam mnogo znači, kako nama tako i našoj zemlji – rekao je Vanja.

Pošto je jedno vreme Vanja trenirao vaterpolo u Italiji, otkrio nam je kako je izgledao njegov život u ovoj zemlji,

- Tamo su ljudi spremni na sve zbog rezultata. Oni ujedaju, rade svašta ispod vode, da vam ne pričam sad. Kunu se u sport. Međutim, nigde nije kao u Srbiji. Kada nam priredite neki doček u Beogradu to je  jedinstveni osećaj i energija. Srbija je jedinstvena zemlja i najbolja je na svetu.

Pored toga što je uspešan sportista, Vanja je završio i Fakultet organizacionih nauka u Beogradu.

- Kao profesionalni sportista, nemam slobodno vreme. Najznačajnija utakmica u životumi je završen fakultet. Voleo bih da jednog dana doktoriram. I poručio bih svima da bez obzira na interesovanja ili na sport, završe školu, jer to je nešto što vam niko ne može oduzeti.

Na kraju emisije, voditelj ivan Ivanović je poručio da više emisije neće završavati čuvenom rečenicom: “Hteli smo da pozovemo i Jelenu Karleušu”, jer je veliki prtivnik svega što ona predstavlja, pa će tako za kraj gledocima umesto Karleuše preporučiti neku knjigu, film, predstavu….

Dakle, umesto Karleuše – kultura.

Reklame

Ostavite komentar