Kaja odbila da potpiše predbračni ugovor?!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 20 Sep 2012

Katarina Ostojić, popularna pevačica koja iza sebe već ima bračnog iskustva, trebalo je da se ove godine uda za svog verenika, svetskog di-džeja Džuniora Džeka, ali je svadba iznenada otkazana.

Kako je pevačica izjavljivala u medijima, razlog za odlaganje svadbenog veselja je manjak njihovog slobodnog vremena. Zapravo, kako Alo! saznaje od izvora bliskog Ostojićevoj, njen verenik je navodno zahtevao da pevačica potpiše predbračni ugovor, što je ona odbila.

- Džunijor je ludo zaljubljen u Kaju i zaista želi da pored nje ostane ceo život, ali je jedan od tipova koji o svemu razmišlja unapred. Ona će pored njega imati sve i nije tip koji štedi, ali svoj stav o predbračnom ugovoru ne može da se promeni. Nije poenta u tome da on njoj ne veruje, nego je u svetu to normalna stvar. Pevačica nije potpisala papir jer smatra da je to nebuloza – priča za list dobro obavešten izvor i dodaje:

- Njih dvoje će sigurno organizovati svadbu, ali samo da se usaglase oko tih stvari. Katarina je u startu bila ljuta i nije razumela Džuniora zašto to radi, ali verujem da će se vremenom sve dogovoriti.

Poznatu pevačicu su novinari sreli na jednom događaju i pitali je šta se tu zapravo desilo i zašto je odbila da potpiše predbračni ugovor.

- Odakle vama to? – u prvi mah je zbunjeno pitala pevačica, a kada su joj objasnili da su dobili tu informaciju od osobe koja je njoj jako bliska, ona je rekla sledeće

- Ma to su gluposti. Svadba je otkazana jer Džunior i ja imamo previše obaveza. Ne znam odakle vam te gluposti.

Reklame

Ostavite komentar