Kako se Čak Noris stvarno zove ?

Izvor: Dnevnik.hr
Postavljeno 18 Sep 2012

Svi mi želimo biti jedinstveni, drugačiji i upečatljivi. Ali neki su u tome otišli toliko daleko da su menjali imena i prilagođavali ih potrebama tržišta i selebriti sveta. Nekim planetarno popularnim javnim osobama, za koje ste mislili da ih poznajete – zapravo ne znate ni ime!

pravo ime caka norisa

Ne znamo je li se Chuck Norris stideo svog pravog imena Carlos Ray, pa ga je odlučio promeniti, ali znamo da nije jedini..

Tako je na primer problematični Charlie Sheen zapravo – Carlos Irwin Estevez (izgleda da ni njemu nije odgovaralo ‘Carlos’), Antonio Banderas – Jose Antonio Dominguez Bandera, popularni Bruce Lee – Lee Yuen Kam, a Bono Vox – Paul Hewson.

Znate li da se Jennifer Aniston zapravo zove Jennifer Linn Anastassakis, a Katy Perry – Katheryn Elizabeth Hudson? A jeste li znali da čak ni imenaTine Turner i Whoopie Goldberg – nisu prava? Naime, Tina je Annie Mae Bullock, a Whoopie se zapravo zove Caryn Johnson. Ovaj trend star je koliko i sam šoubiznis, a izgleda da je obuhvatio kako velike ikone poput Axla RoseaBoba Dylana i Freddieja Mercuryja, tako i političare, na primer Billa Clintona.

Ukoliko vas zanima ko je Issur Danielovitch, Vickie Lynn Hogan ili, pak, Reginald Kenneth Dwight, popis pravih imena poznatih možete pogledati na stranici Babynames.com.

Reklame

Ostavite komentar