Koliko košta knjiga Lee Kiš ?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 22 Sep 2012

Grupne internet kupovine predstavljaju sve zastupljeniji vid onlajn trgovine u svetu, kao i kod nas. U ponudi se mogu naći raznorazni proizvodi, od kutije šibica, pa do luksuznog automobila,  ili što bi narod rekao “od igle, do lokomotive“, a između ostalog, u prodaji se već izvesno vreme nalazi knjiga Lee Kiš Jokić pod nazivom “Televizija protiv televizije“ po bagatelnoj ceni od 199 dinara!

Književno ostvarenje poznate voditeljke televizije “Pink“ sa posvetom prodaje se na više sajtova specijalizovanim za grupnu kupovinu. Na jednom od njih već je kupljeno pet primeraka ove knjige, a ono što je posebno interesantno da je cena oborena sa 500 na 199 dinara, što je 60 odsto popusta.

Kako stoji u ponudi, uz knjigu “Televizija protiv televizije”  se može mnogo naučiti, ali i opustiti čitajući novo delo Lee Kiš Jokić. Idealna je za sve koje cene prave vrednosti, ali i kao poklon dragoj osobi koja će, sigurni smo, baš kao i mi, uživati čitajući.

Da podsetimo, pre nekoliko meseci na jednom od ovih sajtova za 600 dinara nudila se karta za koncert Seke Aleksić, koja obuhvata kupanje u bazenu i pljeskavicu od 200 grama.

Reklame

Ostavite komentar