Kristina Bekvalac: Željko Mitrović me ne bi zaposlio da ne znam da radim svoj posao!

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 23 Sep 2012

Stilistkinja Kristina Bekvalac gostovala je u emisiji “Ja to tako” Ivane Baltić i u delu emisije u kome voditeljka zajedno sa gostima komentariše naslove koji su objavljeni u poslednje vreme o njima, atraktivna plavuša otkrila šta je najviše iznerviralo.

Naime, pre nekoliko dana osvanula je priča da je Kristina dobila posao stiliste na Pink televiziji i to zahvaljujući svojoj sestri Nataši, koja je navodno ucenila vlasnike ružičaste televizije.

Kako Kristina kaže, u pitanju je potpuna izmišljotina i sve više je nerviraju takve priče.
“Da, evo Željko je još vezan u svojoj kancelariji i čeka mene i Natašu da ga odvežemo”, rekla je ona u šali, a zatim dodala: “Ja sam već sedam godina u ovom poslu i čelnici ovako ozbiljne televizije me sigurno ne bi zaposlili da ja ne znam da radim svoj posao. Ovde ima mnogo voditelja i velikih imena i sigurno ne bi zaposlili nekoga samo zato što je nečija sestra, a da unakazi te ljude”, rekla je Kristina, a zatim je potvrdila glasine dapostoji mogućnost da ona i Nataša snime svoj rijaliti.

“Još nije konkretizovano, odnosno realizovano sve to sa realityjem. Meni bi bilo interesantno da uradimo neki takav šou u kojem će nas kamere pratiti u stopu. Zanimljivi su mi takvi rijaliti i ne bih imala ništa protiv.”

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 24/09/2012 at 07:32

    Ne zna se ko je “strucniji” od sestara Baklavac! Sve sami strucnjak do “strucnjaka”! Samo ne bih da spominjem u cemu ….jer i tako svi vrapci na grani to znaju…!Pa naravno gde bi takav profil….nego na Pink!

Ostavite komentar