Ljubavni trouglovi na estradi

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 30 Sep 2012

Kao u čuvenoj američkoj sapunici „Dinastija“, u kojoj su Aleksis, Kristl i Blejk činili ljubavni trougao, i naša estrada obiluje sličnim spojevima, pa je ponekad zaista teško pohvatati ko je s kim bio, a naročito pre i posle koga!

Stoga smo, inspirisani najsvežijim primerom Saše Kapora, za koga se ispostavilo da „nasleđuje“ bivše devojke Vlade Stanojevića, rešili da se podsetimo još nekih sličnih slučajeva.
Pa, krenimo od stare garde! Vesnu Zmijanac i Zoricu Brunclik, osim mikrofona, veže još i harmonika, tačnije harmonikaš – Miroljub Aranđelović Kemiš. Vesna je bila u braku s Kemišom, a posle razvoda on se oženio Zoricom, s kojom je i dan-danas. Pričalo se da je Zorica otela muža Vesni, ali to nikada nije potvrđeno…
Dragana Mirković i Mira Škorić su bile prijateljice dok se nisu posvađale zbog menadžera Zorana Bašanovića; on je prvo bio s Mirom, a potom s Draganom, koja ga je kasnije ostavila zbog biznismena Tonija Bijelića, za koga se i udala. Mira i Dragana godinama nisu govorile, ali taj nesporazum je odavno izglađen. A i zašto ne bi bio, kad se u međuvremenu i Bašanović oženio!

Mile Kitić i Mitar Mirić dugo nisu u dobrim odnosima, a razlog njihove netrpeljivosti je Kitićeva supruga Marta Savić. Marti je navodno Mitar bio prvi ljubavnik! Pevačica se potom udala za Kitića, koji je bio drug s Mitrom, ali je drugarstvu došao kraj kada je saznao da je Mirić uzeo nevinost njegovoj ženi!
A, sada prava španska serija, čiji je glavni junak don Željko Joksimović! On je na početku karijere voleo pevačice, a onda se prešaltao na voditeljke! Prvo je bio s Cecom Slavković, koja mu je i prokrčila put na estradi, a potom s Leontinom Vukomanović, za koju se priča da je najzaslužnija za njegov medijski proboj. Zatim prelazi na Adrianu Čortan, koju ostavlja zbog Jovane Janković, koja je tada bila verena s biznismenom Aleksandrom Zeremskim. Čak je ovaj četverac izlazio zajedno, a estrada je brujala kako se Lane i Jovana muvaju i – bila je u pravu! Iako su oboje bili zauzeti, ostavili su svoje partnere i uplovili u romansu koja je krunisana brakom. Ni Zeremski nije dugo čekao, već je započeo vezu s Jovaninom drugaricom Aleksandrom Radović; ljubav nije potrajala, ali kao njen plod na svet je došla beba!
Za kraj smo ostavili pravu poslasticu – Natašu Bekvalac! Lepa Nata trenutno je u vezi s manekenom Vladimirom Vuksanovićem, koga su mediji svojevremeno povezivali s Cecom Ražnatović. I dok je Nata „preuzela“ Cecinog (navodnog) dečka, Danilo Ikodinović „nasledio“ je Miodraga Kostića Koleta, koji je sa zgodnom plavušom proveo nekoliko godina. Dača ju je odveo pred oltar, no svi znamo kako se to završilo…
Bilo kako bilo, što bi rekli u filmu „Balkan ekspres“ – „Nemoj da brigaš, život se stara, dok bude ljudi, biće i para“, što u prevodu znači: dok je estrade, biće ljubavi, ali i trouglova, pa i četvorouglova!

Reklame

Ostavite komentar