Luda kuća: Pojeo živu žabu u studiju

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 Sep 2012

Dejana Stankovića, voditelja emisije „Luda kuća“, koja će se u novoj sezoni emitovati četvrtkom u 23 sata na TV Hepi, šokirao je Dejan Stavrić iz jednog sela nadomak Crne reke kada je na snimanju pojeo živu žabu! Publika se bukvalno razbežala iz studija koji, usput budi rečeno, sada izgleda na nivou onih koje imaju svetske televizijske kuće.

- Ja sam hanibal! – kazao je Stavrić dok se predstavljao.

Dodao je da spava na groblju i da sebe odavno smatra mrtvim čovekom. A onda se okrenuo ka gledaocima i rekao da bi mogao da oglođe čoveka za pola sata. Ova morbidna izjava zgrozila je prisutne, pa je nastao stampedo ka izlaznim vratima.

- Srećom, pa u novom vrhunskom studiju imamo mnogobrojno obezbeđenje koje je reagovalo, a ja sam publici objasnio da je sve pod kontrolom. Iskreno, i sam sam se uplašio, ali snimanje je moralo da se završi. Rešili smo da od ove sezone „Luda kuća“ bude drugačija, pa ćemo istrajati u tome – naglasio je Stanković nakon što je emisiju priveo kraju.

Inače, voditelj je za novu sezonu imao opsežne pripreme kako bi se cela priča digla na viši nivo, a umnogome mu je pomogla obuka sa konsultantima čuvenog Džerija Springera.

Reklame

Ostavite komentar