Maja Nikolić i Miloš Bojanić izostali sa suđenja zbog bolesti

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 17 Sep 2012

Miloš Bojanić i Maja Nikolić nisu došli u Palatu pravde zbog bolesti! Suđenje zbog govora mržnje u rijalitiju ”Dvor” odloženo je ponovo, ovog puta za 5. decembar, dok je braniocima naloženo da sudu u roku od sedam dana dostave lekarsku dokomentaciju za Majine i Miloševe zdravstvene probleme zbog kojih su izostali.

Branilac Maje Nikolić saopštio je samo da je pevačica sprečena, ne navodeći detalje.

- Bili smo u kontaktu pre suđenja. Maja me je nazvala i obavestila da ima zdravstvenih problema i da ne može da dođe. Dostaviću sudu lekarsku dokomentaciju u roku od trid ana – rekao je advokat Nedeljko Marković.

Branilac Miloša Bojanića, advokat Slobodan Stojanović je odsustvo pevača opravdao operacijom.

- Sudija, ovoga puta su u pitanju sinusi. Miloš je imao hiruršku intervenciju u novosadskoj bolnici, sada prima injekcije i mora sedam dana da miruje. Miloš je dugo bio u Nemačkoj, ali je svakako znao za suđenje, jer sam ga ja obavestio – rekao je advokat Stojanović.

Posle zakazivanja novog termina, sudija je dao nalog da se optuženima poštom pošalju pozivi za naredno suđenje, ali su branioci odmah reagovali navodeći “da nema potrebe, jer će im oni preneti.”

- Sud mora da im pošalje pozive, mada će oni to svakako saznati pre iz medija – našalio se sudija Vladan Ivanković jer su novinari bili najbrojniji u sudnici.

Reklame

Ostavite komentar