Maja Nikolić muvala Srđana Šapera

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 19 Sep 2012

Najveće iznenađenje na proslavi rođendana televizije “Pink” bio je dolazak pop pevačice Maje Nikolić, koja se istog dana nije pojavila na suđenju povodom optužbi za govor mržnje protiv Jevreja, a njen advokat je rekao da odsustvuje iz zdravstvenih razloga!

Iste večeri, dobro raspoložena Nikolićeva sve vreme je igrala i pevala na proslavi “ružičastog punoletstva”, penjala se na sto u separeu i uvijala uz ritmove “Leksington benda”, ne pokazujući da joj nije dobro. Maja je došla u pratnji Predraga Vuletića, potpredsednika Pokreta socijalista, a sa njima je bio i rukometaš Ljuba Jovanović, bivši dečko Nataše Bekvalac.

Nakon što je zapevala Nišlijka je navalila na Srđana Šapera. Spopala čoveka, nije mu dala da diše. Startovala ga je u “Klubu privrednika”, zaplesala je s njim, a kada su se preselili s ostalim gostima “ružičaste televizije” na splav “Fristajler”, nije ga ispuštala. Bukvalno. Grlila ga je, šaputala mu na uvce… Kad bi mu se neko obratio i pokušao da proćaska s njim, ona je uspevala da se ugura između i da prekine priču.

Na sve načine omalena pevačica se trudila da Šaperova pažnja bude usmerena smo na nju. A nama se čini da mu to nije mnogo zasmetalo. Toliko je njena navalentnost bila upečatljiva da je malo ko nije primetio. E sad, svi su ostali u nedoumici da li je Majina prisnost sa članom Predsedništva Demokratske stranke možda pokušaj da se poprave odnosi DS i naprednjaka, čiji je ona simpatizer, ili je nastojala da bivšeg člana “Idola” privoli da snime duet.
A u opticaju je i treća opcija – on je vlasnik marketinške agencije, a ona bi trebalo malo da popravi svoj imidž u javnosti. Uglavnom, dala je sve od sebe.

Reklame

Ostavite komentar