Melina Džinović: Haris ne baca novac na večere

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 30 Sep 2012

Tragom informacije da je Haris Džinović ove godine proslavio rođendan spektakularnom večerom u stanu u Kanu pozvali smo Melinu Džinović da nam ispriča detalje raskošne večere.

Jedina istina je da je Hari proslavio rođendan! Informacija koju ste pročitali je potpuna budalaština. Hari je napunio 26. septembra 62. godine. Nikakve večere u restoranu nije bilo jer smo u fazi seljenja. Pozvali smo nekoliko prijatelja a od mene je dobio elektronski rečnik koji košta stvarno simbolično. Nikakav Brajtling sat nije dobio ni od mene niti od svojih prijatelja pošto svi znaju da čovek isključivo nosi satove Cepter koji uopšte ne spadaju u luksuzne, koji koštaju sa “tri nule”, kaže Melina.

“Jako nas je potreslo to što je napisano jer niko normalan ne troši 10.000 evra za večeru! To su stvarno gluposti! Niko se ne razbacuje novcem i to nas je jko pogodilo zato što ni Hari ni ja nikada nismo bili rasipnici.
Hari je poznat kao fantastičan kulinar i ne pada mu na pamet da plaća skupe večere po francuskim restoranima. Ne voli poklone jer mu skoro ništa me znače a kako kaže, samo mu stvaraju obavezu. Ako neku novinsku kuću zanima šta radi Haris Džinović neka nazovu i dobiće informaciju iz prve ruke, naravno, istinitu a ne kreiranu”, 
otkrila je za portal scandal.rs kreatorka Melina Džinović.

Reklame

Ostavite komentar