Milica Pavlović preživljava pravu životnu dramu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 10 Sep 2012

Popularna “Zvezda Granda” Milica Pavlović ovih dana preživljava pravu životnu dramu. Posle komplikovane operacije u švajcarskoj bolnici, prilikom koje su joj lekari odstranili šipku iz ruke koju su joj ugradili pre dve godine nakon saobraćajne nesreće, Milici su prsti ostali nepokretni. 

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, problem je nastao kada je Milica tražila da se operacija radi pod totalnom anestezijom na ličnu odgovornost, pa su joj prilikom zahvata oštećeni nervi koji su doveli do paralize prstiju na levoj ruci.

- Iako su joj lekari rekli da totalna anestezija nije preporučljiva da joj se ne bi oštetili nervni završeci, ona nije htela da pristane. Potpisala je pristanak da je opiju na sopstvenu odgovornost i, nažalost, sve se završilo na najgori način. Kada se probudila iz anestezije shvatila je da ne oseća tri prsta. Odmah je pozvala doktore, ali njihovi odgovori nisu bili ohrabrujući. Niko ne može da joj kaže da li će i posle duge rehabilitacije moći da pomera prste. Iako je svi tešimo, veoma je depresivna i jedva čeka da se vrati u Srbiju, kaže izvor.

Milica je zbog operacije propustila mnoge nastupe i pitanje je koliko još neće moći da izađe pred publiku. Pevačica juče nije odgovarala na pozive, a u kratkoj poruci samo je nagovestila da preživljava teške trenutke.

- Hvala što brinete, nisam najbolje. Neke stvari su se iskomplikovale. Vraćam se u Srbiju 20. septembra, pa ćemo pričati o svemu. Razumite me, poručila je “Zvezda Granda”.

Da podsetimo, Milica je imala tešku saobraćajnu nesreću pre dve godine na putu iz Ciriha za Cug. Njen drug je izgubio kontrolu nad volanom i u punoj brzini udario u ivicu tunela. Pevačica je tada veoma teško povredila levu ruku, dva dana je ležala u bolnici pod lekovima jer nijedan doktor nije hteo da je operiše – svi su se složili da joj treba amputirati ruku.

- Tada sam na sopstveni rizik pristala da me operiše jedan specijalista koji je hteo da pokuša, i uspeo je… Ugradili su mi šinu koji sam nosila dve godine, rekla je pevačica neposredno pred ovu operaciju.

Reklame

Ostavite komentar