Nastavlja sa podmlađivanjem: Mile Kitić operisao kapke?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 15 Sep 2012

Folk zvezda Mile Kitić (60) redovno vežba i vodi računa o fizičkom izgledu, a nedvno je, kako saznajemo, odlučio da se dodatno podmladi, pa je operisao očne kapke.

- Za to što je Mile u odličnoj formi, osim njega samog, najzaslužnija je supruga Marta, koja ga podržava u svemu, a i ima glavnu reč je kada je njegov izbor garderobe u pitanju, zato on uvek i ima najnovije kolekcijesvetski poznatih kreatora. Na njen nagovor, operisao je kapke i svi koji su ga videli smatraju da izgleda sveže i podmlađeno – rekao nam je izvor blizak pevaču i dodao da je Savićeva oduševljena novim suprugovim izgledom, ali da Kitić ipak neće prestati da nosi naočare za sunce, po kojima je prepoznatljiv.
- Iako je Marta prezadovoljna kako je sve ispalo, Mile ne želi da prestane da nosi naočare, ne zbog toga što mu se ne dopada kako izgleda, već zato što smatra da je po njima prepoznatljiv – završava naš izvor.
U želji da čujemo komentar popularnog folkera, pozvali smo ga, ali nam do zaključenja broja nije odgovorio na pozive i poruke.

Reklame

Ostavite komentar