Oglasio se i muž Milice Bursać

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 01 Sep 2012

U toku današnjeg dana na jednom od srpskih portala u komentarima oglasio se i suprug voditeljke Milice Bursać koja je juče za medije ispričala da je pristala da se obnaži za populrani muški časopis na njegov nagovor, kao i da je jedan od razloga za tu odluku bila i teška finansijska situacija u kojoj se par nalazi!

Miličin suprug Joca rekao je da je ponosan što se njegova supruga slikala za ovaj prestižni magazin i da nije niti makro niti nekakav bolesnik:

 “Jedna pogrešno preneta i interpretirana izjava je dovela do toga da sam svoju rođenu suprugu naterao da se slika za ‘Playboy’. Da, jesam je podržao, možda i doprineo da ONA donese tu odluku, ali pobude nikako nisu bile novac ili nekakva nemaština, jer smo daleko od bilo kakve sirotinje, već poziv najpoznatijeg časopisa na svetu za intervju i fotografisanje. To je kao da je neko fudbaler i zovu ga iz ‘Barselone’ da igra za njih, istina, kriminalci vode taj klub, ali je najveći na svetu. I sad kao neko odbije njihov poziv jer su kriminalci. Meni kao muškarcu imponuje da imam ženu koja u svojih 37 godina izgleda toliko dobro da je zovu iz ‘Plyboya’ da se slika za naslovnu stranu. To što neki kompleksaši žive sa ženama čije slike ne smeju ni na Facebook da stave, to je njihov problem. Moja žena je u ovome imala moju punu podršku, svi koji je znaju su zvali i čestitali na ovoj odluci, najbliža rodbina može samo da se ponosi što je Milica lepa, zgodna, obrazovana i uspešna žena. Trenutno je bez svoje emisije ali uskoro će ponovo krenuti da radi i biti još bolja nego pre. Nisam ni njen makro ni neki bolesnik, već ponosni muž lepe i uspešne žene.”

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 02/09/2012 at 08:49

    Vidi se prava ljubav… nema sta…..! Moze unuka da mu bude! Pa kad vidimo ko je on… jasno je zasto je “terao” da se slika gola! A ona, “nevinost bez zastite”, sirota nije imala kud… pa hajde za ljubav muza…boze…. jos da smo svi budaletine… prica bi bila ok…..a ovako je bljutavo … da bljutavije ne moze biti! A usput, ima li neka voditeljka koja se nije slikala gola? Pa drage starlete… slikajte se i dalje… a mesto voditeljke prepustite onome ko bi to znao da radi!

Ostavite komentar