Paparaco: Skim ruča Aleksandar Šapić

Fotke postavljene 29 Sep 2012


Aleksandar Šapić, proslavljeni vaterpolista i sadašnji predsednik opštine Novi Beograd, samac je već tri godine, a budući da ne voli da priča o svom privatnom životu, možemo samo da nagađamo ko je nepoznata plavuša sa kojom je Šapić razgovarao tokom zajedničkog ručka.

Fotografiju je snimio čitalac Telegrafa na OMV pumpi u Beogradu.

Nakon što se 2009. godine, posle četiri godine braka, razveo od Ivane Šljukić, Šapića su povezivali sa brojnim poznatim i nepoznatim devojkama. Svojevremeno se pričalo da je bio u vezi sa starletom i voditeljkom Oljom Crnogorac, kao i nekadašnjom misicom Milicom Nastić, a najnovije glasine govorile su o navodnoj vezi Šapića i hrvatske voditeljke Nikoline Pišek.

Da li je brineta s pumpe preduhitrila ili nasledila Nikolinu, zasad će ostati tajna.

Čitalac Telegrafa koji nam je poslao fotografiju zaradio je honorar. To može da se dogodi i vama ako budete bili snalažljivi i “laki na okidaču”, pa pošaljete video-snimak ili fotografije na mejl-adresu redakcija@telegraf.rs. Srećan lov!

Izvor: telegraf.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

3 komentara

 1. NINA said on 18/10/2012 at 21:20

   MENE VISE INTERESUJE SA KIME UVECE SETA ACA SAPIC

 2. Zorica said on 24/10/2012 at 09:05

  A sta mu je sa Nikolinom? Pa nijedna nece da ga trpi?
  Meni je tu nesto sumnjivo…

 3. kiki said on 25/10/2012 at 22:18

  On je sa tom Mmilicom Rrajačić u vezi vec duže vreme. Ona se slikala za plejboj i klasična je kkk.Priča se po Borči da se udaje za njega.:-)

Ostavite komentar