Pink proslavio 18. rođendan

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 17 Sep 2012

Svečanim prijemom u diplomatskom klubu “Prtivrednik” RTV Pink proslavila je 18. godina svog postojanja. Na svečanosti kojoj su prisustvovale mnoge zvanice iz sveta estrade, sporta i politike, napravljena je rekapitulacija dosadašnjeg rada ove medijske kuće.

Domaćini večeri bili su Nina Radulović i Boško Jakovljević.  Direktor ružičaste televizije Željko Mitrović zahvalio se gostima što su došli i dodao da “pošto se ušlo u punoletstvo, vreme je da se ubaci u petu brzinu i postignu novi rekordi”.

U dobroj zabavi i koktelima uživali su predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, bivši funkcioner SPS-aMilorad Vučelić, bivši ministar Srđan Srećković, direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin i brojni predstavnici diplomatskog kora.

Nak0n “oficijalne” proslave rođendana “ružičaste” televizije, predviđena je žurka na poznatom beogradskom splavu “Fristajler”.

Podsetimo, RTV Pink je osnovana 1993. godine kao prva televizija u Srbiji čija se programska šema sastojala od isključivo zabavnog programa.

Na početku se pažnja obraćala na serije i filmove strane produkcije i domaće zabavne emisije, da bi se posle 2000. godine okrenuli proizvodnji i produkciji domaćih TV serija, kao i stvaranju jedne od jačih informativnih redakcija u zemlji. U okviru ove televizije tokom devedesetih je osnovana i muzičko-izdavačka kuća Siti rekords.

RTV Pink je jedna od pet televizijskih kuća koja je dobila nacionalnu frekvenciju na konkursu za dodelu istih koje je raspisala Republička radiodifuzna agencija u Srbiji.

Televizija Pink je bila početni projekat Željka Mitrovića, a danas je ona samo deo Pink medija grupe.

Reklame

Ostavite komentar