Policija traga za Danijelom Vranić

Izvor: Kurir
Postavljeno 07 Sep 2012

Danijeli Vranić izgubio se svaki trag. Pevačicu ni policija ne može da nađe. Ali bukvalno! Tokom jučerašnjeg dana dali su se u poteru za „kraljicom splavova“ jer se nije pojavljivala na suđenjima za vožnju u alkoholisanom stanju i napad na službeno lice, za šta je propisana kazna do tri godine zatvora. Sudija koji vodi njen slučaj izdao je nalog za Danijelino privođenje!

- Ceo dan je trajala potraga za Danijelom Vranić. Policija je najpre otišla na Novi Beograd, na adresu u blizini Arene na kojoj je pevačica prijavila prebivalište. Pošto je tamo nisu našli, uputili su se u centar grada, na drugu adresu, koja je poznata sudu. Kako je ni tamo nisu zatekli, policajci su se raspitivali kod komšija o njenom kretanju, ali od toga nisu imali koristi. Svi su tvrdili da Danijelu dugo nisu videli u svom kraju. Potraga se ne obustavlja, nastavljamo da je tražimo – kaže dobro obavešteni izvor Kurira iz policije.

Vranićka je nedavno u intervjuu za Kurir rekla da će prihvatiti svaku kaznu koju joj sud odredi zbog skandala koji je napravila u septembru prošle godine, ali se, ipak, oglušila o svoje obećanje. Pozvali smo i nju i njenog advokata Borivoja Batu Pajevića, ali se nisu javljali na telefon.

Reklame

Ostavite komentar