Predstavljene nove Zvezde Granda

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 13 Sep 2012

Predstavljanje nove, osme generacije učesnika u najpopularnijem muzičkom takmičenju na Balkanu „Zvezde granda“ proteklo je u znaku pesme, igre, dobrog raspoloženja i lepog pogleda na intimne delove tela.

Za ovo poslednje postarala se Tamara Radmilović (25), jedna od učesnica nove sezone, koja je nosila haljinu koja je omogućila okupljenima pogled na njeno međunožje, ali i izazvala polemiku da li je te večeri obukla donji veš ili ne, koja nije razrešena ni nakon bližeg uvida u fotografije nastale tom prilikom.

Inače, nakon predstavljanja 46 novih učesnika prestižnog takmičenja koje je organizovano u „Klubu S“ u Jakovu, opšti zaključak je da će pred publikom biti težak zadatak da izabere najbolje. Mladi takmičari pokazali su svoj raskošni talenat pred predstavnicima medija, čelnicima „Granda“ i specijalnim gostima koji su čitavo veče uživali u velikom koncertu i žurki koja je usledila. Među kandidatima neki su odmah uspeli da privuku pažnju na sebe, poput ćerke kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandre Stojković (25), koja je probila led i prva zapevala, predstavivši se pesmom Tine Tarner. Pošto je poznato da je gospodin Stojković važio u prethodnoj sezoni za najoštrijeg člana žirija kada su ocene umeća kandidata u pitanju, jasno je da će ovog puta biti na mukama jer postoji mogućnost da dođe do situacije u kojoj će morati da ocenjuje svoju naslednicu. Na predstavljanju mladih pevača stavljena je tačka na spekulaciju o tome ko će voditi ovu sezonu „Zvezda Granda“. Direktor „Granda“ Saša Popović i Žika Jakšić odlučili su da se tim koji dobija ne menja, pa će i ove godine kanditate najavljivati Milan Mitrović i Ana Sević, koja je prvi put na javnom događaju pokazala novo, uvećano poprsje.

Inače, novim takmičarima će se pridružiti i kandidati koji su učestvovali i prošle godine. Dragoljub Knežević, Goran Mladenović, Miloš Brkić, Aleksandra Mladenović, Aleksandra Prijović, Ivana Dulić, Katarina Didanović, Mirjana Milosavljević i Nemanja Bačilović boriće se sa novim učesnicima za ulazak u finale i titulu zvezde „Granda“.

Kako bi podržali nove pevače, na njihovoj promociji su se pojavili i pevačica i supruga producenta „Zvezda Granda“ Dajana Jakšić, koja je najavila i svoj novi album, njen kolega Milan Dinčić Dinča, biznismen Veselin Jevrosimović, voditeljka Nataša Pavlović i mnogi drugi koji su uživali u talentu zvezda „Granda” i ostali na žurki koja je potrajala do kasno u noć.

Reklame

Ostavite komentar