Prvi glas Srbije: Pumpadžija sa benzinkse pumpe oduševio žiri

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 16 Sep 2012

U drugoj epizodi muzičke emisije “Prvi glas Srbije” koja se emituje na televiziji Prva publika je mogla da upozna još neke kandidate koji su se prijavili na ovo takmičenje, ali isto tako da upozna i pop pevačicu Aleksandru Radović u jednom drugačijem svetlu. No, krenimo redom.

Ivana Bojanović, samohrana majka iz Beograda uspela je da obezbedi sebi drugi krug takmičenja tako što je otpevala narodnu pesmu “Zbog Tebe”, dok Goran Vasiljević iz Valjeva numerom “Hej Kafano” koju u originalu peva Haris Džinović i nije baš zadobio simpatije žirija.

Međutim, pumpadžija sa benzinske pumpe je apsolutnooduševio kompletan žiri. 

Boris Petrović se u najavnom video prilogu predstavio i rekao za sebe da i nije neki pevač, ali žiri sigurno ne misli tako. On je otpevao pesmu Phila Collinsa i već posle nekoliko sekundi dobio zeleno svetlo za prolazak.

Maša Bubanja iz Beograda nije bila te sreće. Iako je završila muzičku školu, odsek solo pevanje, članovi žirija nisu bili oduševljeni njenom izvedbom pesme “My Heart Will Go On”. Nakon što je završila sa pevanjem, žiri je bio vidno iznenađen, a Aleksandra je po prvi put pokazala koliko ume da bude stroga. Ona je Maši objasnila da ona definitivno nema talenta, da nema sluha i da je pevanje za nju gubljenje vremena. Pomenula je i  da bi volela da upozna njene profesore koji su joj rekli da ima talenat i da se prijavi na takmičenje.

Ipak, izgleda da Mašu komentari žirija nisu obeshrabrili. Po završetku audicije ona je rekla da njoj niko ne može da kaže da ne ume da peva, jer je ona sigurna u svoj talenat.

Prolazak u sledeći krug su obezbedili i Nikola Planka iz Beograda, kao i Ivana Milenković iz Skoplja.

Definitivno jedna od najzanimljivijih kandidatkinja u drugoj epizodi bila je i Ana Đurić, koja se predstavila kao umetnica.

Ova devojka živi u svom svetu, stvara svoje koreografije, voli da peva i kaže za sebe da je posebna. Sa sobom je na audiciju povela i svog druga koji je očarano pričao o njenom talentu i tome kako nikada nije upoznao takvu devojku.

Ana je pokušala žiri da ubedi u svoj talenat izvođenjem pesme Cece Ražnatović “Pustite Me Da Ga vidim”, no njihov komentar je bio da je ona pesmu pevala po nekoj “indijskoj skali”. Ništa od prolaska u drugi krug, a Aleksandra joj je poručila da je njena tehnika pevanja jedna velika nula.

U sklopu emisije je emitovan i prilog u kome su gledaoci mogli da vide koliki broj kandidatkinja je pevao pesmu“Rolling In The Deep” i završio u rupi!

Reklame

Ostavite komentar