Prvi kuvar Srbije: Ana Nikolić oduševila učesnike

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 03 Sep 2012

Počeo je rijaltii “Prvi kuvar Srbije”, a VIP takmičari su se pre kuvanja predstavili žiriju i publici.Ana Nikolić, skockana od glave do pete rekla je kako je tu da zada domaći zadatak svim kolegama, a naročito koleginicama jer ona “ne kuva nego objašnjava”. 

Kada su dobili zadatak da naprave jelo od jaja, Ana je rekla kako pravi “proteinsku picu” jer umesto podloge koristi jaja u koja će dodati luk. Međutim, jelo joj je zagorelo, pa ga je dekorisala tako da je paradajzom prekrila izgoreli deo i to rekla žiriju. Njene kolege su se nasmejale i ohrabrile je aplauzom.

Najinteresantniji deo je bio kada se sa keceljom uputila prema žiriju i upitala:

Da li moram da nosim kecelju? Ja poruku ostavljam svojom garderobom i bitno mi je u čemu kuvam, a kasnije otkrila i da se najbolje oseća kada kuva u vešu.

U toku trajanja prve emisije kuvari su ažurni na svojim Tviter profilima pa su tako Bojana Stojković iMarko Kon komentarisali ono što vide na TV-u.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 04/09/2012 at 09:35

    Ova nema haljinu….ona u gacama sve radi….pardon…ponekad ih obuce kada ide na sud….ili kuva…. Cime ih je odusevila ova “domacica” ???

Ostavite komentar