Prvi kuvar Srbije: Konačan spisak učesnika

Izvor: Press online
Postavljeno 02 Sep 2012

Najveći rijaliti ove sezone počinje večeras na Pinku: 20 poznatih ličnosti u 20 časova ući će u studio u Šimanovcima, gde će početi nadmetanje za prvog kuvara Srbije. Press vam otkriva kompletan spisak „vipovaca” koji će započeti rat varjačama

Psiholog Aleksandra Janković (53) priznaje da u šou ulazi sa sumnjom da je vešta u kuhinji, ali je spremna da se bori. Za razliku od nje, glumica Jelica Sretenović (58) smatra da je odlična kuvarica, ali se ipak plaši zadataka koji su van domašaja domaće kuhinje, a njena koleginica Marija Petronijević (25) pokušaće da razbije predrasude da lepe devojke ne moraju da znaju da kuvaju. Dragica Radosavljević Cakana (54) oslanjaće se na kosovsku tradicionalnu kuhinju, a njena prijateljica Snežana Mišković Viktorija (53) potrudiće se da pokaže bolje umeće nego na „Farmi”.

Bojana Rajić Stojković (32), manekenka i supruga golmana Vladimira Stojkovića, naučena je od malih nogu da muškarcu treba spremiti ručak svakog dana. Moto njene koleginice Anje Šaranović (23), prve pratilje naizboru za mis Srbije 2010, jeste da „lepota i kuvanje mogu da idu zajedno”, a Suzana Mančić (57), loto devojka u koju je bila zaljubljena cela eks-Ju, oslanjaće se na šarm iako smatra da odlično kuva.

Boje „zvezda Granda” braniće Milan Dinčić Dinča (26), koji u šou dolazi da pokaže šta je naučio od roditelja sa juga Srbije. Aleksandra Bursać (24) veruje da ju je majka dovoljno naučila o kuvanju, a Mišel Gvozdenović (23) smatra da zna sve što treba o domaćoj i inostranoj kuhinji.

Među takmičarkama su i pevačice Ana Nikolić (34), Romana Panić (36), Ana Milenković (32) i Jellena (35). Nikolićeva veruje da će više nervirati članove žirija nego što će pokazati neznanje u kuvanju, Romana kaže da često kuva dragim osobama, Milenkovićeva tvrdi da je u potpunosti spremna da demonstrira sve kulinarske veštine, a Jellena ne krije da „puca” na nagradu vrednu milion dinara.

Obraz muškaraca potrudiće se da osvetlaju jedan od urednika Pressa Nemanja Pajić (33), koji smatra da odlično kuva i spreman je da se bori za titulu pobednika, mađioničar Big Lale (61) veruje da je favorit s obzirom na to da se mesarskim poslom bavi decenijama, a pevač Daniel Đokić (33) poručuje da prilično dobro barata varjačom. Muzičar Marko Kon (40) smatra da je natprosečno nadaren za kuvanje za jednog muškarca iz Srbije, dok pevač Bojan Marović (28) poručuje da „dobro kuva iako je đetić”.

Reklame

Ostavite komentar