Rada dobila 5.000 evra u dukatima na romskoj svadbi

Izvor: Kurir
Postavljeno 20 Sep 2012

Za Radu Manojlović romska svadba u Beču bila je veoma berićetna. Osim odličnog honorara i velikog bakšiša u evrima, pevačica se u Beograd vratila okićena dukatima!

Ona je nastupala s Darkom Lazićem i Harisom Džinovićem, a s obzirom na to da su mladenci veoma imućni, organizovana je prava gala fešta u ogromnoj hali od stakla koja liči na piramidu u Luvru. Ića i pića bilo je u izobilju, a novčanice od 500 evra lepile su se za muzičare.

- Romi su bili oduševljeni Radinim repertoarom, ali i time što je sve vreme igrala sa svatovima. Kad su im se ispraznili novčanici, počeli su da je kite zlatom. U jednom trenutku pevačicine šake bile su prepune dukata. Minimum 5.000 evra je njihova vrednost! – naglašava naš sagovornik koji je bio na pomenutom slavlju.

Rada nam je potvrdila da je finansijski odlično prošla.

- Tačno je da sam dobila dukate i bakšiš, ali kao što je poznato, ne volim da govorim o novcu, jer je to neukusno. Ono što ću istaći je da je provod zaista bio sjajan i da sam polaskana time koliko me Romi vole, a to je zato što sam vesela i po celu noć igram s njima! – kazala je Manojlovićeva, koja je već ugovorila nastup za novogodišnju noć u Cirihu.

Reklame

Ostavite komentar