Roditelji Bokija 13 u suzama

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Sep 2012

Vest da će Bojan Jovanovski uskoro u jednoj beogradskoj klinici promeniti pol možda i nije mnogo šokirala javnost, ali njegove roditelje jeste!

Naime, kako “Alo!” saznaje, Jasmina i Mile Jovanovski su preko medija saznali da će umesto sina uskoro imati ćerku i ostali su u šoku.
- Bokija roditelji u svemu podržavaju i nikada nije imao problem da im objasni zbog čega većinu stvari u životu radi drugačije od ostatka sveta, ali operacija i promena pola ih je i te kako potresla. Čim su videli na internetu šta je u srpskim medijima bila vest dana, okrenuli su ga i rekli koliko su potreseni – počinje priču za “Alo!” izvor koji je blizak sa njegovom porodicom i dodaje da je šoumen u tom trenutku bio u Beogradu kako bi završio pregovore sa poznatom klinikom.
- Bojan je vezan za roditelje i bez razmišljanja je odmah iz Beograda otišao za Skoplje kako bi popričao sa njima i objasnio im detalje svega što ih čeka. Zatekao ih je u suzama. Na koji način ih je ubedio da je to nešto što on želi, ne znam, ali se situacija, makar prividno, smirila. Verujem da će sada sve biti u redu, pa čak i da će biti uz njega u trenutku kada bude bio u operacionoj sali – završio je naš izvor.

Do komentara Jovanovskog nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja, ali je sigurno da će nam prilikom sledećeg dolaska u Beograd ispričati sve što mu je na duši.

Reklame

Ostavite komentar