Sin Elene Karić i Peđe Mijatovića igra na Brodveju

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Sep 2012

Luka Mijatović, koji studira glumu u Njujorku, dobio je poziv od rediteljke Džoane Nastasje Kastratovic da zaigra u predstavi „Beogradska trilogija” po tekstu Biljane Srbljanović. Sa njim će glumiti i njegov kolega sa klase Savijer Averi Spilberg, sin proslavljenog reditelja Stivena Spilberga.

Predstava će biti izvedena na sceni 4th Street teatra na of-Brodveju od 7. do 22. septembra, a Lukini roditelji su sa svojim supružnicima već stigli u Njujork da prisustvuju premijeri.

- Luka je od malih nogu pokazivao talenat za glumu, pa je u dogovoru sa roditeljima posle srednje škole upisao akademiju u Njujorku. Interesantno je da sa njim u klasi i Savijer Averi Spilberg, sin proslavljenog reditelja Stivena Spilberga, koji će takođe zaigrati u ovoj predstavi – navodi sagovornik Pressa, i dodaje:

- Peđa i Elena su veoma uzbuđeni što im je naslednik postigao tako veliki uspeh i što je već dobio priliku da zaigra na Brodveju. Lepa dizajnerka je sa svojim suprugom Jugoslavom Karićem već stigla u Njujork, a na predstavu će iz Madrida doći i Peđa sa svojom suprugom.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 06/09/2012 at 09:12

    Ko poznaje  Brodvej….zna da tamoima preko 40 oficijelnih pozorista i bilo bi lepo da znamo u kom pozoristu ce ova prica da se desava? Posto i tamo postoji gradacija… po vaznosti i sl.Steta sto mmnogi koje poznajem nemaju para da odu na audicije u Njujork…. jer su ekstremno talentovani… ali kao i svi pravi vanserijski umetnici ……….bez novca

Ostavite komentar