Skandal: Marija Šerifović dužna a rasipa se parama

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Sep 2012

Pobednica “Evrosonga” Marija Šerifović, kako se može zaključiti, ne podržava staru narodnu izreku da dug nije drug, već je u trenutku dok se naveliko priča o njenim dugovanjima odlučila da sebe časti novim džipom “lend rover”, o kojem je oduvek maštala.

Naime, Marija je svoje prijatelje na društvenoj mreži “tviter” obavestila da je konačno ostvarila svoj san i kupila novog četvorotočkaša.
- Konačno je moj! Brm, brrrrm – napisala je očigledno dobro raspoložena Marija na engleskom jeziku i postavila sliku na kojoj se vidi volan skupocenog automobila koji nov u radnji, prema zvaničnim podacima, u zavisnosti od modela i opreme košta od 90.170 do 126.150 evra!
I sve bi ovo bilo normalno da u istom trenutku, po informacijama koje se mogu naći na sajtu suda, Šerifovićeva nije sa kamatama dužna oko milion dinara, od čega najveći deo treba da isplati mobilnim mrežama. Tako stoji da “Telenoru” duguje 118.678 dinara, “Telekomu” 24.801 dinar, “Mobtelu” 24.721 dinar, a mobilna mreža “Vip” je tužila za dug od 100.031 dinar. Dalje, u “Delta đeneraliju” ima dug od 146.319 dinara, zbog čega se već nekoliko puta našla na sudu, a zlatnom karticom “dajners” je kupovala u iznosu od 226.422 dinara, koje nije pokrila, pa su završili na sudu. Osim ovih sporova, Marija se sa gradom Beogradom sudi za neplaćanje računa „Infostana“ u iznosu od 226.174 dinara, dok je „Parking servis“ tužio za dug od 67.860 dinara. Pokušali smo da saznamo od same Šerifovićeve da li je novi automobil možda bio poklon od nekoga ili pak ne haje za dugovanja već udovoljava svojim željama, ali do njenog komentara nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Možda nas nije čula od buke motora?

Reklame

Ostavite komentar