Skandal: Repriza “Zvezda Granda” gledanija od premijere “Prvog glasa Srbije”

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 09 Sep 2012

Sinoć je između 21 i 22 sata televizija Pink, na kojoj je reprizirana emisija “Zvezde Granda” iz prethodne sezone, imala veći udeo u gledanosti od televizije Prva, koja je premijerno prikazivala muzički šou “Prvi glas Srbije“.

“Zvezde Granda” imale su udeo u gledanosti 8,13 odsto, odnosno reprizu je pratilo 1.413.000 gledalaca, dok je “Prvi glas Srbije” privukao je 1.264.000 gledalaca i imao udeo 7,53 odsto u gledanosti.

Reklame

3 komentara

  1. Blablatuc said on 10/09/2012 at 07:25

    Nije skandal….vec je cinjenica….da su Zvezde Granda, bez obzira na vrstu muzike, po konceptu i kvalitetu daleko iznad Prvog glasa Serbije!Prvi glas Srbije je najgori show ikada! Svako ima pravo da pokusa… a ziri koji se kliberi, podsmeva i vredja dostojanstvo onih koji nemaju svest o tome da nisu trebali da dodju je skandal!Prosli put su izbacili sve najbolje pevace i izabrali prosecnog od prosecnih! Cemu to? Kao da nema dovojno prosecnih i ispodprosecnih.Ako kazem da je Leona Luis pobedila na X faktoru u UK…onda je sve receno…! Ko ne zna ko je ona, neka ide na YU tube pa neka poslusa…. i sam uporedi nivo izabranih… i pobednika!

  2. m&m said on 15/09/2012 at 20:06

    “Ziri koji se kliberi”… daj majke ti…. kao da nije bilo isto to u zvezdama granda, podsmevali su se bolesnim ljudima + onaj odvratni Saša Popović zajebava i zdrave ljude… glume betman-e i spiderman-e itd. onda one babe zadržava na telefonu da uzme pare da ne nabrajam… a činjenica je da je bilo boljih pevača od onog davora… ali glas srbije je ipak na mnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo višem nivou od celog pinka…

  3. Xfactor said on 12/11/2012 at 13:05

    Slazem se sa m&m , ne mogu da se uporede prvi glas i one tzv. zvezde , nebo i zemlja, a da ne pricam o pinku, koji se kod mene i ne gleda, bas zbog tih grandova i parada pijanstva i kica…. kicerica, golotinja, pink life, totalno se kosi sa danasnjom realnoscu u Srbiji… dosta nam je vise tih njihovih grandovskih pesama koje traju tri subote…

Ostavite komentar