Soraja na jahti Pi Didija !

Fotke postavljene 02 Sep 2012


Soraja Vučelić noćima ne spava jer su joj na Ibici ukrali telefon, a brine je da ne osvanu fotografije i video-zapisi koji su bili u njemu. Delić tog sadržaja dospeo je do redakcije Kurira. Kako ove dnevne novine ekskluzivno saznaju, Soraji je telefon nestao na jahti čuvenog repera Pi Didija posle jedne od žurki.

“Pi Didi i Soraja su se baš družili na Ibici, preko njega je upoznala i Paris Hilton. Većinu vremena provodili su na njegovoj jahti, na kojoj je organizovao velike žurke. Na jednoj od njih joj je nestao telefon u kom je bilo dosta fotografija koje nikako ne bi smele da dospeju u javnost!”, otkriva izvor Kurira i dodaje:

“Soraja strahuje zbog toga što je lopov već pustio neke slike, koje su, eto, došle i do vas. Posebno se plaši šta će biti ako isplivaju i eksplicitne slike s Didijem. Te fotke su već ponuđene nekim stranim medijima, a za otkup se traži velika suma novca.”
Kada smo pozvali Soraju i objasnili joj do kakvih fotografija smo došli, bila je potpuno zbunjena.

“Znate, ja to ne smem da komentarišem uopšte. U šoku sam! To su bile najobičnije slike sa žurki, baš kao ona s Paris Hilton. Slučaj je prijavljen policiji”, rekla nam je Soraja, tvrdeći da na njima nema nikakvog eksplicitnog sadržaja.

Izvor: Svet.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar