Šuška se: Nenad Čanak i Romana u šemi?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 21 Sep 2012

Bliskost koja je na „Pinkovoj“ žurki između Romane Panić i Nenada Čanka bila i više nego očigledna, te rezultirala i njegovom hvatanjam njene zadnjice, po svemu sudeći je posledica njihove tajne veze, a ne prijateljskih odnosa, kako oboje tvrde.

Kako „Alo!“ saznaje, pevačica i on se tajno viđaju u Novom Sadu, a hemija među njima dogodila se u emisiji „Prvi kuvar Srbije“, u kojoj je Čanak sudija, a Romana jedna od takmičara.
- Romana i Nenad se poznaju odranije, ali su u novoj „Pinkovoj“ kulinarskoj emsiji, gde mnogo vremena provode zajedno, očigledno osvojili jedno drugo, pa su tako i počeli sa češćim viđanjem van studija. Čanak ume da sluša i da posavetuje, a Romana voli takve muškarce. Ipak, niko od drugih takmičara nije primetio da se nešto među njima dešava jer kriju svoja viđanja kao zmija noge. Na „Pinkovoj“ žurki su malo popili i bilo im je veoma teško da sakriju činjenicu da su vrlo bliski i da među njima postoji nešto što je mnogo više od prijateljstva – ispričao nam je izvor koji je upućen u tajnu vezu Panićeve i Čanka i dodaje da su nekoliko puta viđeni u Novom Sadu.
- Dok su na snimanju, baš vode računa o tome da niko ništa ne primeti. Ali, Romanu sve češće sreću u Novom Sadu. Da li će otkriti šta se zaista dešava među njima ili će nastaviti da se skrivaju, pokazaće vreme. Poznato je da Čanak voli lepe i zgodne žene, tako da nas ova veza uopšte ne čudi – rekao nam je blizak izvor političara i estradne umetnice. Kada smo pozvali pevačicu da prokomentariše naša saznanja, ona je i dalje tvrdila da je sa političarom u prijateljskim odnosima.

- Nisam ni u kakvoj vezi sa Nenadom Čankom, posebno ne u tajnoj. Rekla sam vam već, svi se veoma lepo družimo na snimanju „Prvog kuvara Srbije“. Stvarno nemam više šta da doda m- rekla je Romana Panić, a Nenad Čanak je u izjavi za „Alo!“ rekao da nisu u vezi koja podrazumeva stimulaciju erogenih zona.
- Mi se znamo dugo, pa pošto sad i radimo zajedno, dodatno smo se zbližili. Da kažem da Romana i ja nismo u odnosima koji podrazumevaju stimulaciju erogenih zona – rekao je predsednik Lige socijaldemokrata.

Reklame

Ostavite komentar