Suzana Mančić: Simon me moli da se pomirimo

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 24 Sep 2012

Voditeljka i učesnica rijalitija “Prvi kuvar Srbije” Suzana Mančić, koja je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa grčkim bankarom Simonom Ocomokosom, za vikend je birala prsten u tržnom centru “Ušće”. Kada smo je uhvatili kako u jednoj zlatari odvaja skupocene komade, pomislili smo da je na pomolu pomirenje, a bogami i svadba.

“Ne mogu da pričam o svojim emotivnim dilemama pa da me posle prozivate kako nisam održala reč. Simica se trudi i trudi da se pomirimo, ali ja sam tvrdoglava Škorpija, koju jednom kada povrediš, teško oprašta. Jednom sam mu prešla preko iste stvari, čak i drugi put, ali sad je stvarno dosta. Prsten mogu samo sama da kupim sebi”, kaže Suzana. Njena autobiografija u štampu ulazi 1. oktobra, a samo pet dana kasnije održaće i promociju.

“Knjiga se završava mojim venčanjem, a u njoj će biti svega. Iako se pojedini pevači plaše da ću otkriti kako su mi visili sa terase u hotelima gde smo odsedali nema potrebe za tim jer sam promenila imena aktera kako ne bih ugrozila i sebe i njih. Biće svega u ovom štivu, jer sam svašta u životu prošla. Varali su me i ja sam varala, i o svemu tome ću iskreno pričati”, kroz osmeh kaže Suzana.

Reklame

Ostavite komentar