Tijana Dapčević zategla lice

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 23 Sep 2012

Iako je Holivud daleko od nas, našim javnim ličnostima poput Tijane Dapčević i te kako je blizu, naročito kada je ulepšavanje u stilu zvezda iz fabrike snova u pitanju.

Tako je Dapčevićeva nedavno odlučila da ode na podmlađivanje i zatezanje lica, koje je hit među filmskim divama, a rezultate su primetili svi na žurki Televizije „Pink”, gde se pevačica pojavila prvi put posle intervencije.

“Uradila sam tretman „holivudski sjaj”, koji podrazumeva podmlađivanje i zatezanje kože putem ubrizgavanja koktela vitamina i lekovitih supstanci iglicama u mezoderm. Nakon toga sam odradila i mezoterapiju tela, koja uz promenu načina ishrane i redovnu vežbu daje velike rezultate. S obzirom na to da sam ovo prvi put radila i da je ovo nehirurški fejs lifting, prezadovoljna sam. Lice mi je odmah dobilo sjaj i zateglo se”,  priča zadovoljno pevačica i dodaje:

“Pored toga, odlučila sam da promenim režim ishrane da bih se oslobodila viška kilograma, a posle samo trimeseca uz redovnu vežbu uspela sam da svoju liniju dovedem na onu iz devojačkih dana”,  zaključila je Dapčevićeva.

Inače, za ovo ulepšavanje potrebno je šest do sedam tretmana koji se rade na svakih deset dana i ukupno mogu da koštaju i do nekoliko hiljada evra.

Reklame

Ostavite komentar