Trač ili istina: Nataša Bekvalac drži Vladu na lancu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 22 Sep 2012

Nataša Bekvalac je svom dečku Vladi Vuksanoviću zabranila samostalne izlaske, ukinula mu druženje s prijateljima, a neretko se javlja na njegov mobilni i odgovara na poruke u njegovo ime.

- Vlada se mnogo promenio, nikome se od starih prijatelja ne javlja, čak i kada ga nazovu, brzo završava razgovor. Oni koji ga dobro poznaju kažu da stil odgovaranja na poruke nimalo ne liči na njega, što implicira da verovatno umesto njega piše Nata – kaže jedna od Vladinih nekadašnjih drugarica:

- Takođe, sa učesnicima „Survajvera“ izgubio je svaki kontakt, iako su se po završetkutakmičenja zaklinjali na doživotno prijateljstvo. Zaljubio se kao nikad i super je to što je toliko posvećen svojoj devojci, ali svi brinemo da će mu se to obiti o glavu, počev od njegove majke, koja je od samog starta protivnik ove veze.

Došlo je dotle da maneken ne želi da izlazi u grad sa svojim prijateljima čak i kad je Bekvalčeva na putu zbog nastupa. Istina, nedavno je napravio izuzetak i posetio „R’nB fakin fejmes parti“ na splavu „River“, što mu je sasvim preselo jer je pevačica bila nadurena i hladna prema njemu narednih pet dana.

Reklame

Ostavite komentar