Vlada Stanojević prozvao Sašu Kapora

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 28 Sep 2012

Vlada Stanojević ponovo će biti voditelj takmičenja “Zvezde Granda”. Pošto je direktor Saša Popović veoma zadovoljan njegovim radom, odlučio je da ga angažuje i u narednoj sezoni. Emisija je ove sezone zahtevnija jer sve ide uživo.

Inače, pored „Zvezda Granda”, Vlada nastavlja da vodi “Jutarnji program” vikendom, a u pregovorima je i za još jednu emisiju, koja će se prikazivati na satelitskoj TV Grand.

- Ni to nije sve… Biće tu još iznenađenja, ali pošto još nije sve dogovoreno ne bih da otkrivam. Uglavnom biću veoma zastupljen na tv ekranima – kaže Vlada.

Pisalo se da ti je Saša Kapor “oteo” devojku. Šta je istina?

- Raskinuo sam sa tadašnjom djevojkom i posle nekoliko meseci su se njih dvoje smuvali ali novinarima je bilo interesantnije da napišu da je neko nekome oteo devojku. Svejedno mi je. A i ne bih da širim temu i pravim reklamu bilo kome. Iskreno, mene bi bilo blam da nosim titulu dečka bivše devojke neke poznate ličnosti, već bih se potrudio da snimim prvi hit u karijeri.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 29/09/2012 at 05:23

    Izjava mu je za medalju…. pa i on je mnogo puta bio decko neke od bivsih devojaka ….uh….nekih “decaka”! Koliko je samo “pametan” i pun sebe! Jure ga devojcice pa je “porastao” u sopstvenim ocima!Fuj!

Ostavite komentar