Vraćena slika na grob pevačice Ksenije Pajčin

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 23 Sep 2012

Oskrnavljena spomen slika pop pevačice Ksenije Pajčin, koju je pre dve i po godine ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo, ponovo je vraćena na svoje mesto.

Naime, porodica jedne od najlepših srpskih pevačica krajem maja je postavila sliku na zadnjem delu spomenika, odakle je oskrnavljena mesec dana nakon obeležavanja dvogodišnjice smrti.

Kako saznajemo, majka pokojne pevačice Ljubica želela je da nova slika na pogrebnoj ploči bude bolja, pa je njena izrada trajala skoro tri nedelje. Slika na kojoj je Ksenija sa podignutim rukama sada je većih dimenzija, boje su intenzivnije, zbog čega pevačica izgleda kao u prirodnom izdanju, dok je okvir umesto crne sada bele boje.

Ekipa Pressa posetila je pevačicinu večnu kuću i uverila se da je sada slika na svom mestu.

- Na dan kada sam posetila grob svog supruga videla sam da radnici postavljaju Ksenijinu sliku. Tu su bili njeni otac i majka koji su čistili grobno mesto. Nisam se usudila da pitam da li su saznali ko su počinioci, ali videla sam da su nekoliko puta ljubili njenu sliku kada su radnici otišli – priča naša sagovornica koja je želela da ostane anonimna.

Reklame

Ostavite komentar