Aleksandra Doknić promovisana u novu Miss Srbije, Nikolina mora da plati odštetu

Izvor: Svet.rs
Foto: Joy.rs, Sever Zolak
Postavljeno 21 Oct 2012

Aleksandra Doknić i zvanično je nova je Miss Srbije 2012. godine, u organizaciji  “Miss YU” kompanije. Nakon takmičenja i  nagađanja da je, sada već bivša misica Nikolina Bojić, udata, lentu najlepše ponela je Požarevljanka.

“Sanjala sam o ovom trenutku ali nisam mogla da očekujem ovakav obrt!”, izjavila je Aleksandra, i zahvalila se svima koji su je podržali, dodajući da je “Nikolina je zaslužila titulu”, kao i da joj je “žao  što nije iskoristila svoju priliku”.
Interesantno je da se Nikolina Bojić danima ne oglašava, nakon nestanka i predavanja krune,  dok je kompanija “Miss YU” spremna da bivšoj misici ponudi dogovor o odšteti, zbog kršenja ugovora.
“Nismo dobili nikakvu informaciju o tome da li je Nikolina Bojić udata ili ne, mi smo od njenog advokata dobili samo saopštenje da ona odustaje od titule zbog celokupne slike koja se o njoj stvorila u medijima”, rekla je potpredsednica kompanije “Miss YU” Milanka Đorđević.
Aleksandra je, takođe, bila jedna od učesnica konkursa Nivea New Faces izbora za JOY lice 2012, na kojem je odnela pobedu.

Reklame

Ostavite komentar