Ana Nikolić otvorila butik

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 24 Oct 2012

Od Ane Nikolić smo u poslednje vreme nekoliko puta čuli da će promeniti način života, a sudeći po zvanicama koje su se pojavile na otvaranju njenog butika „P1“, promene će biti – radikalne!

Naime, najviđeniji Anini gosti u ponedeljak uveče bili su Jadranka Šešelj, bivša predsednička kandidatkinja i supruga Vojislava Šešelja, i Dragan Todorović, doskorašnji visoki funkcioner Srpske radikalne stranke!

Njih dvoje su pružili podršku novopečenoj kreatorki, u čijem su društvu i modelima nesumnjivo uživali, mada je u toku poziranja sa pevačicom po njihovim zbunjenim izrazima lica bilo očigledno da nisu navikli na događaje ove vrste.

Iako nisu pazarili nijedan model iz kolekcije zgodne Paraćinke, poželeli su joj sve najbolje u modnim vodama. To ne treba da čudi, s obzirom na to da je Ana kreacije uradila u saradnji sa stilistkinjom Tijanom Todorović, ćerkom Dragana Todorovića!

Svečanom otvaranju prisustvovale su i druge javne ličnosti. Olivera Kovačević je sa velikom pažnjom posmatrala izložene haljine, pa pretpostavljamo da će neku izabrati za svoju emisiju, a nadamo se da to neće biti jedna od onih koje se provide „zbog svetla“.

Atraktivnu garderobu merkale su i Marina Tucaković, Bojana Stojković, Ljupka Stević, bivša mis bivše Jugoslavije Daliborka Stojšić, Marina Tucaković…

Popularna pevačica je kao prava domaćica stajala na ulazu prodavnice i dočekivala zvanice, a crvena haljina u kojoj je bila mnoge je podsetila na onu koju je Radmila Manojlović nedavno nosila na proslavi magazina „Stori“.

Reklame

2 komentara

  1. Magic nature said on 29/10/2012 at 11:25

    Ova je plagirala Viktoriju Bekam, uzevsi glavni fazon od nje…..jednostavna odeca sa rajsfeslusom pozadi kao vaznim detaljem. Boze sacuvaj, ove gomile netalentovanih zena! Dokle ce da svaka od njih bude o no sto joj se  prohte! Varjacu bre u ruke i kuvajte rucak, dosta nam  je vas! Plagijatorke i lose imitatorke!

  2. Jugoslava said on 28/03/2013 at 13:05

    Ana vrh si, predobro izgledas, zvonis zenooooooo 
    svaka cast. nemam rijeci sve je vrh. pozdrav 

Ostavite komentar