Anabela Bukva angažovala učesnika rijalitija Seke Aleksić

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 14 Oct 2012

Anabela Bukva je kao svog PR-a angažovala Draška Alorića, koji u njeno ime daje izjave za medije. On je probao da postane desna ruka Seke Aleksić ali je ispao iz istoimenog takmičenja.

Podsećamo, Draško nije prvi koga je Anabela uzela od svoje koleginice – prvi je bio Sekin bivši dečko Mladen Radulović u kog se Anabela zaljubila, najavljivala svadbu… Ali, avaj, sve je puklo kao mehur sapunice.

Inače, Sekin asistent u pokušaju već je probao da radi i sa Slađom Delibašić ali nije uspeo. Svi takmičari Sekinog rijalitija koji nisu prošli probali su da sarađuju i sa drugim poznatim ličnostima ali im to nije pošlo za rukom.
Draško je iz takmičenja, istina, ispao pred kraj ali po mišljenju ljudi koji su ga birali, nije imao dovoljno veštine da postane Sekina desna ruka.

Inače, kako smo videli, Sekin asistent zaista ima puno posla – na njenoj aplikaciji za Iphone i Android telefoneobjavljen je i spisak nastupa sa datumima i do proleća 2013. godine, što pokazuje da je Seka sigurno jedna od najangažovanijih pevačica sa ovih prostora.

Reklame

1 komentar

  1. Magic nature said on 15/10/2012 at 09:50

    Bukva bi da bude hrast! Ha,ha, ha…sve bi bilo super da je stvarno talentovana.Ovako bukva ostaje bukva i treba da bude srecna sto je i bukva!

Ostavite komentar