Anastasija ili Soraja pitanje je sad !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 30 Oct 2012

Prepucavanje između Anastasije Buđić i Soraje Vučelić oko toga koja će od njih dve predstavljati Srbiju na velikom Plejbojevom takmičenju na Filipinima trajalo je mesecima.

Konačno je stiglo i rešenje ovog sukoba: na plakatu koji je Plejboj štampao povodom ovog takmičenja stoji slika Anastasija Buđić. Dakle, na veliko takmičenje Plejbojevih devojaka na Filipinima, koje će se održati 14. novembra, ipak ide Anastasija Buđić, a ne Soraja Vučelić.

Kad je Anastasija Buđić malo posle izbora za Plejbojevu zečicu godine, na kojem je izgubila od Soraje Vučelić, potvrdila da će ipak ona zameniti svoju ljutu protivnicu na velikom Plejbojevom takičenju na Filipinima, Soraja je to oštro demantovala.

- Anastasija laže! To nema veze s mozgom. Ja sam pobedila na takmičenju i imam jednogodišnji ugovor sa Plejbojem tako da idem kod Hju Hefnera. Srećna sam što sam ostvarila svoj san. Isplatilo se što sam se slikala gola – rekla je tad Soraja.

Anastasija očigledno nije lagala, a Soraja nije otišla ni na Hefnerovu žurku počekom proteklog leta, a ne ide ni na takmičenje na Filipinima.

Reklame

Ostavite komentar