Bata Živojinović se oporavlja

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 10 Oct 2012

Slavni glumac Velimir Bata Živojinović pre dva dana prvi put razgovarao telefonom otkako je pre tri meseca doživeo težak moždani udar!

Lekari Specijalne bolnice za lečenje cerebrovaskularnih bolesti “Sveti Sava”, koji brinu o Bati, kažu da je posle krize i zastoja u oporavku do kojih je nedavno došlo, nastavio da jača organizam i pokazuje znake bržeg oporavka, navodi ”Press”.

“Može se reći da se Bata izvukao iz kritičnog stanja. Sada je veoma dobro i njegov oporavak, u koji lekari polažu sve nade, sve je bolji. Otkako se razboleo, pre dva dana prvi put je razgovarao telefonom sa prijateljem”, kaže izvor blizak glumcu.

Najveći filmski partizan doživeo je možani udar 3. jula. Tada je u kritičnom stanju primljen u bolnicu “Sveti Sava”, u kojoj je proveo 49 dana. Zatim je, 21. avgusta, prebačen na Vojnomedicinsku akademiju po preporuci lekara te zdravstvene ustanove.

Posle 15 dana boravka na Banjici, a onda i samo nekoliko dana u Banji Selters u Mladenovcu, on je ponovo, zbog manjih infekcija, vraćen u bolnicu “Sveti Sava”.

Reklame

1 komentar

  1. frajla said on 12/10/2012 at 08:11

    Srecan oporavak! Bata je živa legenda srpske kinematografije

Ostavite komentar