Ceca na otvaranju “Be Burgera”

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 11 Oct 2012

Najveća domaća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je jedna od zvanica na koktelu koji je organizovan povodom otvaranja prvog u nizu lanca srpsko-francuskih burger restorana. 

Čast da proba jedinstvene proizvode “Be Burgera” pre Cece imao je samo premijer Srbije Ivica Dačić, koje je iste ocenio najvišom ocenom.

Ceca, inače bliska prijateljica jednog od vlasnika kompanije svratila je na kratko, kako bi nazdravila sa prijateljima i poželela im sreću u radu, a njen dolazak, kako se i očekivalo, izazvao je ogromno interesovanje medija.

Među mnogobrojnim poznatim ličnostima koje su prisustvovale koktelu, našli su se i učesnici Survajvera Nikola Šoć i Martina Vrbos, koja je vidno oslabila.

U prijatnoj atmosferi uživali su i šefica kabineta Miće Jovanovića, pop pevačica Tamara Filipović, zatim Vladimir Stanojević, Slavko Beleslin, Nigor, Gordana Radić, Nemanja Pajić i Ana Pendić,voditeljka Maja Manojlovic,pobednici parova Stevan ,Saska  i Milos,  Dejan Matić, Milica Jelić, Dado Polumeta, ali i predstavnici francuske ambasade, kao i mnoge druge javne ličnosti.

Gosti su uz sjajnu hranu i haus ritmove uživali do kasno u noć, a koktel je obeležio i vatromet koji je obasjao novobeogradske blokove.

Reklame

Ostavite komentar