Ceca sprema spektakl na Ušću u junu 2013

Izvor: telegraf.rs
Foto: S. Pikula
Postavljeno 22 Oct 2012

Popularna pevačica u intrevjuu za portal telegraf.rs pričala je o vremenu provedenom “u četiri zida”, otkriva planove za veliki beogradski koncert.

Umesto da, kako sama kaže, “kopa” po prošlosti, Ceca uveliko priprema novi album, ali, što je još važnije, i veliki beogradski koncert. Po svemu sudeći, biće to još bolji provod nego pre šest godina.

- Koncert će, evo da ovom prilikom to ekskluzivno najavim, biti održan sledeće godine u junu, na Ušću. O datumu još uvek razmišljamo, ne znamo da li će biti baš na moj rođendan(14.jun, prim urednika), to ćemo tek videti. Bogu hvala, imam najbolju publiku na svetu! Atmosfera koju prave toliki ljudi, to je jedini spektakl koji možete da napravite, šta će vam stejdževi i čuda kad nemate publiku? Imam tu sreću  da sam voljena, da trajem. Na Ušću ćemo proslaviti 25 godina mog profesionalnog postojanja na estradi – kaže Ceca i dodaje:

- Album je u radnoj fazi, najverovatnije će biti 11 novih pesama, spremamo ga za jun naredne godine, sada ga doterujemo. To je ona faza kad neka pesma može biti dodata, neka izbačena. Marina (Tucaković) je dobila pesme, preslušava ih i verovatno će i ona imati neke sugestije. Moram da kažem, tipujem na balade. Ja jako volim balade, odmah padam na njih. Naravno, ima i eksperimenata sa brzim ritmovima.

Reklame

Ostavite komentar