Dača Ikodinović otvorio dušu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Oct 2012

U emisiji “Balkanskom ulicom”Danilo Ikodinović otvoreno je pričao sa Vesnom Dedić i otkrio i svoje najintimnije detalje iz života.

Prolazio je kroz teške periode i zbog nekih stvari mu je žao što su se dogodile. Posebno mu je bilo teško u periodu kada je pao sa motora i završio u bolnici. Govorio je o sportu u Srbiji danas, a onda je zavirio u još dublju intimu. Možda zvuči neverovatno ali bivši sportista tvrdi da nema kome da kaže sve što mu je na srcu:

- Voleo bih da imam nekom kome ću sve reći šta mi se desilo i šta mi je na duši. Nije da nemam baš nikoga, ali ja prosto nisam takav. 

Osvrnuo se i na svoj ljubavni život i “zaljubljivu prirodu”:

- Prvi put sam se oženio kada sam imao 25 godina, a drugi put 29. Pogreši čovek. Zaljubljive sam prirode. Zaljubim se brzo, ali se još brže odljubim.

Kad ga je voditeljka pitala da li će jednog dana moći da razgovara sa ćerkama Andreom i Hanom o stvarima iz njegovog života koje nisu poznate javnosti, Dača je rekao:

- S nekim stvarima ću umreti. Bilo je dosta stvari koje su izašle u novine. Mene je bolelo jer bilo je tu dosta istinitih stvari a nema potrebe da to neko iznosi napolje. Ja imam dvoje predivne dece, Andreu koja ima 11 godina i Hanu koja ima 5 i po godina i stvarno su fenomenalne. Mojim ćerkama ispričaću sve što se desilo. Samo to je škakljiva tema. Ovoj starijoj i mogu da pričam, mislim ne baš, ali ovoj mlađoj teško neke stvari mogu da ispričam. To je vezano za mene i njenu majku. A ja ne bih želeo da predstavim njenu majku onako kako ne bi trebalo da je predstavim. Ja vodim računa šta pričam o njihovim majkama, i jesu njihove majke zaslužne zato što su tako dobre ali ima i katastrofalnih stvari 

Bivši vaterpolista nije hteo da otkrije na šta je mislio kada je to rekao, ali ionako se dovoljno otvorio.

Reklame

Ostavite komentar