Dara Bubamara imala udes

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 15 Oct 2012

Gužva na kružnom toku kod Slavije u petak je Daru Bubamaru koštala živaca, ali i para, jer je pevačica svojim “mercedesom 500 s-mg” udarila u kombi dok je vozila sina u zoološki vrt.

- Svi smo dobro, sve je u redu. Kosta je dobro i nije se uplašio, bio je vrlo hrabar, na mamu.

U petak smo se uputili u zoo-vrt moj venčani kum, Kosta i ja. Na Slaviji, u onom opštem haosu, krenula sam levo, a kombi desno i očešao se o moj auto. Sva sreća da imam dobar auto, pa smo izbegli veće posledice, ali zato je šteta 4.000 evra.

Ono što je najbitnije je da niko od nas nije bio povređen niti uplašen – rekla je Dara i pružila na uvid fotografije na kojima se vidi pričinjena šteta. Prema rečima folk zvezde, ipak je uspela da sina odvede da gleda životinje, ali i da podeli autograme fanovima koji su se prilikom sudara zatekli na kružnom toku.

- Najvažnije je da smo mi stigli do zološkog vrta, jer je Kosta sve vreme bio nestrpljiv. Ono što je zanimljivo je da su ljudi primetili da stojim na ulici, pa su mi, dok sam davala izjavu policiji, prilazili da se slikaju i traže autogram – kroz smeh je dodala temperamentna pevačica.

Reklame

Ostavite komentar