Darko Lazić gradi kuću od 200.000 evra

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 06 Oct 2012

Darko Lazić okupiran je poslednjih nedelja ozbiljnim građevinskim radovima. Nekadašnji pobednik takmičenja za “Zvezdu Granda” počeo je da gradi vilu u rodnom selu Brestač kod Šapca, prenosi Kurir. Ovaj velelepi objekat prostiraće se na 300 kvadratnih kilometara, a poreg njega smesti će i ogromnu staklenu prostoriju sa bazenom.

Iako mladi pevač nije hteo da otkrije koliko će novca uložiti u ovaj poduhvat, prema gruboj proceni stručnjaka, veruje se da će ga ovo zadovoljstvo koštati 200.000 evra.

- S obzirom na to da živim brzo, mir mi je preko potreban i upravo zato sam odlučio da kuću sazidam u Brestaču. Svaki slobodan trenutak koristim da obiđem majstore, da im dam smernice… Kad nisam u zemlji, o radovima brinu moj otac i brat. Imam sjajne, vredne i veoma brze majstore, tako da očekujem da ću se useliti već za tri-četiri meseca. Iskreno, jedva čekam! – kaže Lazić za Kurir.

Pevačevo nestrpljenje je razumljivo, pošto će kuća imati sve kako bi se osećao u raju.

- Biće tu verovatno tri kupatila, a pošto ne volim skučen prostor, planirao sam šest ogromnih soba. U potkrovlju ću smestiti bilijarsku salu, a biće mesta i za teretanu s mini-saunom, dok ću džakuzi smestiti u spavaću sobu. Na početku sam planirao da i bazen bude u kući, ali bi zauzeo mnogo prostora – zaključio je nekadašnji pobednik “Zvezda Granda”.

Reklame

1 komentar

  1. nt said on 25/11/2013 at 11:39

    300 kvadratnih “kilometara” :).. neka bas velika kuca

Ostavite komentar