“Depeche Mode” 19. maja u Beogradu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 23 Oct 2012

Kao što je Telegraf ekskluzivno najavio, fenomenalni bend “Depeche Mode” na proleće dolazi u Beograd. Sajt stereoboard.com je nezvanično potvrdio informaciju da će popularni Britanci nastupiti 19. maja na Ušću.

Kako navodi ovaj sajt, “Depeche Mode” će započeti turneju 7. maja u Tel Avivu, a osim nastupa u Beogradu, ovaj bend će svirati i u regionu – u Budimpešti 21. maja i u Zagrebu 23.

Zvanično, članovi ovog sastava će danas na konferenciji za medije u Parizu potvrditi da će maja meseca svirati na Ušću. Takođe, oni će u francuskoj prestonici otkriti i detalje oko svog novog albuma.

Valjda ovoga puta neće biti nepredviđenih problema kao 2009, kada je koncert benda “Depeche Mode” na Ušću otkazan nedelju dana uoči nastupa zbog toga što je Dejv Gahan oboleo od ozbiljnog oblika gastroenteristisa.

Informacije o cenama karata i kada počinje prodaja biće objavljene uskoro, a odbrojavanje do maja može da počne. Ono što je sigurno jeste da će prvi koncert grupe “Depeche Mode” u Srbiji biti pravi spektakl koji se ne propušta, jer ko zna kada ćemo ponovo imati priliku da uživo čujemo jedan od najboljih svetskih koncertnih bendova i na delu vidimo harizmatičnog Gahana koji publiku može da zapali jednim pokretom ruke.

Reklame

Ostavite komentar