Džejms Bond voli i muškarce?!

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 19 Oct 2012

Izgleda da Bond, Džejms Bond voli da ga i muškarci pipkaju…

Pola veka Bond je važio za najmuževnijeg filmskog lika, zavodnika uvek okruženog lepim ženama, ali u poslednjem filmu “Skyfall” agent 007, nakon što ga suparnik Silva (Havijer Bardem) počne pipkati, prizna da mu to nije prvi put sa muškarcem…

“NBC” piše da u jednoj sceni, Silva uspeva da Bonda veže za stolicu, a zatim mu otkopča košulju i zavuče ruke ispod, a onda se spusti na kolena i kaže: “Za sve postoji prvi put”!

“Zašto misliš da mi je prvi put?”, Bondov je odgovor.

Danijel Krejg je na konferenciji za novinare na pitanje o erotskoj sceni sa muškarcem rekao da u tome ne vidi ništa sporno jer i on, kao i lik kojeg igra, ljude ne dele ni po kojem osnovu. “Silva je Bondov neprijatelj i sve će da uradi samo da ga uništi. Volim tu scenu i svaki put me nasmeje, a nadam se da će i vas”, izjavio je Krejg.

Havijer je dodao da su ovom scenom želeli da Bonda dovedu u neprijatnu situaciju u kojoj se on odlično snašao. “Silva je takav, on voli da provocira i sve dovede u skoro pa bezizlaznu situaciju”, objasnio je muž Penelope Kruz.

Šta se to između Silve i Bonda zaista desilo saznaćemo početkom narednog meseca kada “Skyfall” stigne u bioskope širom sveta.

Reklame

Ostavite komentar